ANKARA / GÖLBAŞI - Karaali Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Meral AKIN - OKUL MÜDÜRÜ

Meral AKIN Lisans Eğitimini Gazi Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesi Aile Ekonomisi ve Beslenme Öğretmenliği proğramında tamamladı.

Öğretmenlik ve Eğitim yöneticiliği kariyeri 1991 yılında Gaziantep Nizip Alkan Kız Meslek Lisesinde öğretmen olarak başladı.1992 yılında Ankara Etimesgut Kız Meslek Lisesinde öğretmen olarak,1996 yılında aynı okulda müdür yardımcısı,2006-2014 yıllarında Orman Bakanlığı Gündüz kreş ve bakımevinde öğretmen olarak,2014 yılında Balgat Aliye Yahşi Mesleki ve Teknik Anadolu lisesinde öğretmen,2015 yılında aynı okulda Müdür yardımcısı,2016yılında aynı okulda Teknik Müdür yardımcısı olarak görev yapmıştır.

6.09.2021 tarihinden itibaren Gölbaşı karaali Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Okul Müdürü olarak göreve başlamıştır.AKIN,evli ve 2 çocuk annesidir.